Потребителите на услуги могат да деактивират постоянно профила си с всички данни или временно да го блокират. Това може да се направи от телефона на всяка платформа или компютър. Информация за това как да изтриете профила в Instagram и стъпка по стъпка Инструкции за различни платформи и персонални компютри в тази статия.

Как да премахнете сметка за Instagram завинаги от телефона си

Можете да изтриете за постоянно профила си в Instagram чрез телефон с Android или iPhone в мобилния си браузър. В приложението няма подобна възможност в момента. Но тъй като услугата непрекъснато се подобрява от разработчиците, с течение на времето, може би тази функция ще се появи в комплекта. Но можете да го деактивирате само от мобилния си браузър. Кой браузър, който използвате, не е важен.

Как да премахнете Instagram от телефона стъпка по стъпка:

  • Отворете мобилен браузър, който обикновено използвате. Това ще бъде google хром или опера - няма значение.
  • Отидете на версията на уеб сайта на услугата.
  • Влезте - въведете своето потребителско име и парола. След това можете да затворите сайта.

  • Отидете на уеб страницата за премахване. Можете да стигнете до него чрез Помощния център, но за дълго време да не търсите: връзка за изтриване на профил в Instagram.

  • Изберете причината, поради която искате да деактивирате профила.
  • Предайте паролата
  • Кликнете върху червения бутон в долната част на отворения прозорец.

След като приключите с инструкциите стъпка по стъпка, всички публикации се изтриват за постоянно: снимки, диалози и др. Възстановяването на достъп няма да бъде успешно.

Инструкциите стъпка по стъпка ще ви помогнат да премахнете профила в Instagram от вашия телефон, iPhone, Android и други платформи, тъй като интерфейсът на сайта ще бъде същият.

Когато избирате причината за премахването, за всяка опция се извеждат указания. Ако изберете "Искам да изтрия нещо", услугата ще предложи връзка към статията в Помощния център за това как да изтриете коментар, снимка, абонамент и др. Внимателно прочетете предложените опции - може би ще решите проблема и не трябва да излизате.

Инструкция за блокиране по завой по завой

Временно изтриване на профила ви в Instagram:

  • Влезте в уеб версията.
  • В уеб версията отидете в профила си, като кликнете върху иконата в горния десен ъгъл.
  • Кликнете върху бутона за редактиране до псевдонима.

  • По-долу кликнете върху активната връзка на временното блокиране, подчертано в синьо.

  • Изберете причината за заключването. Както и при пълно отстраняване, ще бъдат намерени улики, с които трябва да се запознаете.
  • Въведете парола
  • Кликнете по-долу, за да премахнете синия бутон по-долу. Той ще светне след въвеждане на паролата.

  • Потвърдете заключването.

Можете временно да премахнете профил в Instagram само от браузъра. Както и в предишните инструкции стъпка по стъпка, кой браузър няма значение.

След като завършите параграфите на тази стъпка по стъпка, вашите данни ще бъдат загубени за други потребители - не е възможно да ги деблокирате. Когато се опитате да получите достъп до емисията си от връзката, ще се появи прозорец с текста на грешката.

За да отключите повторното оторизиране чрез приложение или браузър. Цялата информация ще остане непроменена.

Как да премахнете профил в Instagram от компютър

Посочените по-горе стъпки по стъпка осигуряват подробен отговор на въпроса как да премахнете профила на компютъра на Instagram. Интерфейсът на посочения по-горе сайт е идентичен за телефона, таблета и компютъра.

Програмите за Windows и Mac, подобно на мобилното приложение, няма да ви позволят да премахвате или временно да блокирате профила си. Тази функция все още не е предвидена.

Следователно, ако искате да научите как да изтриете за постоянно профила си в Instagram или временно да го блокирате чрез компютър - вече знаете.

Отговори на често задавани въпроси

Да разгледаме още няколко въпроса, които засягат потребителите на услугата.

Въпрос: Как да изтрия втория си профил в Instagram на един телефон?

Отговор: Ако искате да премахнете втори профил от програмата без пълно дезактивиране или блокиране, следвайте инструкциите стъпка по стъпка:

  • Отворете програмата
  • Отворете профила, който искате да премахнете.
  • Отворете менюто, като кликнете върху точките в горния десен ъгъл.

  • Превъртете менюто до края.
  • Кликнете върху Край на сесията на псевдонима.

  • Потвърдете действието, като натиснете бутона Изскачащ изход.

  • Приложението ви пренасочва към оставащия профил.

Ако вторият профил трябва да бъде деактивиран или блокиран, използвайте инструкциите стъпка по стъпка по-горе.

В: Как да изтрия стар профил в Instagram?

О: За достъп до стария си акаунт, без да имате достъп до имейл адреса или номера, на който е регистриран, трябва:

  • Опитайте се да възстановите имейла, като напишете писмо до доставчика. Можете да прочетете повече за това в нашия Помощен център.
  • Влезте в профила си в Facebook, ако е прикачен.
  • Възстановете мобилния номер, който сте посочили при регистрацията.

В противен случай услугата няма да има достъп до профила. Можете да прочетете повече за тази връзка. След като бъде възстановен достъпът, данните могат да бъдат деактивирани.

Въпрос: Как да се оплачете за изтриване на сметка в Instagram?

Отговор: Единственият начин да изтриете акаунта на друг човек без хакерство е да му се оплачете:

  • Влезте в потребителя, който искате да блокирате.
  • Извикайте менюто, като кликнете върху три точки горе вдясно.

  • Изберете "Подаване на сигнал за злоупотреба".
  • Посочете причината.

Жалбата ще бъде приета за преглед. Ако публикациите не разкриват забранени материали, те няма да бъдат блокирани. Само да премахнете потребител от собствените му прищевки няма да работи.

Въпрос: Как да премахнете стар профил в Instagram, ако не помните паролата си?

Отговор: Първо трябва да си възстановите паролата:

  • В приложението на браузъра или кликнете върху линията "Забравена парола?".

  • Електронна поща или номер, който е регистриран.

  • Отворете връзката от пощенския списък.
  • Или въведете кода от SMS съобщението.
  • Въведете парола.

След като приключите с инструкциите за повторно влизане по стъпка, можете да деактивирате или деактивирате профила си.