За да спрете да използвате услугата, ако има нужда, потребителите могат да по два начина - да замразят временно своя профил или да го деактивират. Каква е разликата и как да възстановите страницата в Instagram след изтриването, прочетена в тази статия.

деактивиране

Деактивирането или пълното премахване на страницата е достъпно за всички потребители. За да деактивирате профил, който ви е необходим:

  • Отворете формуляра за изтриване.
  • Изберете причина.
  • Въведете парола
  • Потвърдете блокирането два пъти.

След като изпълните тези стъпки, профилът ще изчезне с цялата информация: публикации, директории, абонаменти и абонати. Ако се чудите как да възстановите изтрита сметка в Instagram, отговорът е само един и той е разочароващ - няма начин.

За тези, които са се възползвали от тези функции, има единствената възможност да се върнете към ползването на услугата - за да създадете нова страница.

Рестартирайте Instagrams, ако потребителят е изтрил всичко, можете в новия подпрофил: да публикувате връзките на профила в социалните страници. мрежи, ги помолете да направят същите приятели, да изтеглят стари и нови снимки, за да научат за вас и т.н. Постепенно абонатите ще се върнат и сметката ще намери предишния вид.

Временно замразяване

За временно заключване:

  • Отидете на уеб версията:
  • Отворете профила си.
  • Кликнете върху бутона за редактиране до псевдонима.

  • В долната част на страницата кликнете върху "Временно блокиране".

Можете също да направите това чрез връзка.

Ако сте следвали точно този ред на действие - тогава можете да превърнете профила много лесно.

Как да възстановите временно изтрит профил в Instagram:

  • Отворете мобилно приложение или уеб-базирана версия на връзката по-горе.
  • Въведете псевдоним или свързан телефон / имейл. адрес.
  • Кликнете върху бутона за вход.

Профилът ще се върне с цялата информация.

Ако възникна грешка при опит за упълномощаване:

  • Преминете през браузър вместо мобилно приложение.
  • Почистете бисквитките за сайта.
  • Използвайте друго устройство.
  • Свържете се с друга мрежа.

Това ще ви помогне да възстановите достъпа си и да продължите да използвате потребителския си профил, ако потребителят временно го е изтрил.

Преди да блокирате или деактивирате, внимателно прочетете информацията на страницата. Ще се разбере какво ще донесе това действие. И преди дезактивирането да приключи, се препоръчва да съхраните всички важни данни за профила, за да получите достъп до него.

Разрешихме всички възможни опции и сега знаете как да възстановите профила в Instagram след временно премахване.